Spennende helg med styremøte og strategisamling med Landsstyret

Denne gangen ble det en spennende helg i skogen med både speiderstyremøte og strategisamling sammen med Landsstyret i Norges KFUK-KFUM-speiderne.

Vi starta helga med et styremøte på fredagen. I tillegg til de faste orienteringene fra styremedlemmer, forbundskontoret, Speidernes fellesorganisasjon og det internasjonale planet fikk vi høre om arbeidet med medlemssystemet. Her har en rekke mennesker lagt ned mye arbeid for at medlemssystemet skal bli enklere å bruke. Det arbeides blant annet med utseende, hvordan man beveger seg rundt i systemet, og å gjøre arrangementsfunksjonene tilpasset ulike typer arrangementer. Dermed skal det bli raskere og enklere å opprette arrangementer, uansett om det er et speidermøte som skjer ukentlig, et kurs eller en leir. Vi fikk en sniktitt på det nye systemet og det ser veldig bra ut!

Vi fikk også en oppdatering fra gjengen som arbeider med Frivillighetens år. Styret gleder seg stort til at vi får et helt år hvor vi kan feire oss som bevegelse og alle oss som sammen tilbyr speiding. Året blir sparket i gang 5. desember på Frivillighetens dag, hvor det skal være arrangementer i flere store byer. Her er det bare å følge med og bli med på første feiringa. Grupper, kretser og korps oppfordres også til å finne på noe gøy i løpet av året og særlig på VÅR DAG 23. april. Fra nasjonalt nivå gleder vi oss til en skikkelig peffsamling før sommeren og en stor og spennende ledersamling etter sommeren.

Det største målet for helga var å være sammen med Landsstyret, bli kjent med dem og snakke om mulige samarbeid. Dette kan dere lese mer om her.

Helga ble avsluttet med en fin økt hvor vi snakket om hverandres styrker, hva vi ser forbundene er gode på. Dette ble en positiv avslutning og viste tydelig hvorfor vi bør samarbeide. Sammen er vi sterkere, vi kan bli flere, og vi kan lage bedre speiding!

• Publisert: 29.09.2021
  • Av: Speiderstyret