Status for arbeid med speiding.no og Speiderbasen

De nærmeste ukene skrur vi litt på speiding.no og speiderbasen. Målet er å luke ut småfeil og gjøre brukeropplevelsen i Speiderbasen bedre.

I forbindelse med vårens omleggelse til nye nettsider har vi støtt på noen utfordringer. Dette gjelder spesielt Speiderbasen, og vi jobber nå for å gjøre brukeropplevelsen bedre. Det er særlig søkefunksjonen vi nå prioriterer, slik at det skal bli lettere å finne fram til relevante aktiviteter. I denne perioden kan vi oppleve noe ustabilitet, men vi jobber for å minimere dette. Akkurat nå opplever vi problemer i Internet explorer. Fram til disse er løst, anbefaler vi å bruke andre nettlesere.

Bedre resultat med søkefilter

For enklere å finne fram i Speiderbasen, anbefaler vi å bruke filtre. Når du bruker filter, gjennomføres et ekskluderende søk. Det betyr at jo flere kategorier du markerer, desto færre og mer presise treff du vil få. Hvis du for eksempel trykker på Stifinner, Høst og Leirbål, vil du kun få opp aktiviteter som "matcher" alle disse tre kategoriene.

Vil du gi oss tilbakemelding på noe som gjelder nettsidene / bruk av Speiderbasen, send oss gjerne en e-post. Jo mer konkrete tilbakemeldingene er, desto lettere er det for oss å få gjort noe med dem.

• Publisert: 18.08.2017
  • Av: Bendik Fjeldstad