Status for nettsidene

Nye speiding.no er bare få dager gammel, og interessen er stor. Både utviklere og ansatte jobber fremdeles med forbedringer og justeringer.

Tilbakemeldingene fra brukerne kommer i form av både lovord og innspill til forbedringer. – Vi har vært klar over at det i Speiderbasen er en del som ikke fungerer som det skal, men både utviklerne og vi jobber med å få funksjonaliteten på plass, forteller Bendik Fjeldstad ved forbundskontoret. – Også andre "barnesykdommer" er en del av bildet nå helt i oppstarten, men det tekniske forbedres kontinuerlig, noe brukerne allerede vil merke.

Strukturen på nye speiding.no er noe annerledes enn på løsningen som var i bruk inntil fredag morgen. –  Vi har bygget opp strukturen for siden for brukere med ulike forutsetninger, roller og informasjonsbehov. Målet har vært å få på plass en løsning som er oversiktlig og brukervennlig for flest mulig. Framover vil vi jobbe med å få all funksjonalitet på plass, og deretter vil vi se på muligheter for videre utvikling, forklarer Bendik Fjeldstad.

 

 

  • Publisert: 20.03.2017
  • Av: Kirvil Kaasa

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen