Verdens største speiderleir godt i gang

De nesten 600 norske deltakerne på World Scout Jamboree i Vest-Virginia, USA, har mange herlige leirdager i vente. Regnet har de gjort unna, i alle fall for de neste dagene.

Noe av det første deltakerne måtte hente fram da de kom med busser fra Washington, var regntøyet, men regn på leir er norske leirdeltakere vant til. Sola kom ganske kjapt tilbake, og det er godt og varmt på Summit Bechtel Reserve, som leirområdet heter.

Verdensspeiderleiren åpnet med et spektakulært show på mandag, og nå er leiraktivitetene i full gang.

For den som ikke har vært på jamboree med titusenvis av speidere fra hele verden, er det ikke så lett å forestille seg hvordan det er, men du kan følge med på nettsiden og facebooksiden til den norske kontingenten. Der blir det hver dag lagt ut bilder og filmer som viser fram leirlivet. Leiren varer til 2. august, så det er ennå mange dager med fantastiske speidereventyr i vente ...

• Publisert: 25.07.2019
  • Av: Anders Myhr Nielsen