Meny

Vi fikk sommerjobb i Norges speiderforbund!

Denne sommeren har vi fått lov til å jobbe i Norges speiderforbund! Det har vært en veldig morsom sommerjobb hvor vi har skapt innhold for dere i sosiale medier. Vi har lært mye nytt og fått nyttige erfaringer vi kan ta med oss videre. Tusen takk for nå!

Vi (Aase Marie 15 år og Tiril 15 år) kommer fra Halden og Sætre speidergruppe. Vi fant annonsen til sommerjobben på Facebook og valgte å søke. Jobben virket veldig morsom og vi begge er interessert i medier. Det var planlagt at en person skulle få jobben som inneholdt å holde liv i speideren sin sosiale-medier plattform i løpet av sommeren, men vi begge to var så heldige å få jobben. Vi kjente ikke hverandre fra før, men ble godt kjent gjennom arbeidet!!

I sommer har vi kontaktet og snakket med mange speidere fra hele Norge. Vi har fått tilsendt bilder, og kommunisert med aktive og veldig hyggelige speidergrupper! Vi har publisert bilder og artikler på speideren sin instagram, Facebook og på speiding.no. Vi har lært mye nytt og hatt det veldig gøy! Noe av det morsomste var å få muligheten til å reise til Stavanger og besøke Frikvarteret i Sirdal og Farmen-leiren på Imeseid. Vi fikk prøve oss som journalister, tok bilder og lagde saker til speiding.no. Vi fikk møte engasjerte folk, møte hverandre i virkeligheten (vi hadde bare snakket sammen på nett), opplevd nye deler av Norge og fikk nye erfaringer vi kan ta med oss videre.

Vi var heldige og fikk mye frihet i jobben, noe som gjorde at det aldri ble kjedelig. Vi fikk samarbeide med flinke folk i forbundet og frivillige som legger ned mye arbeid i speideren. Vi vil anbefale alle å engasjere seg i speideren og søke hvis man får muligheten senere! Det verste som kan skje er at du får et nei, og det var en utrolig rå sommerjobb. Vi angrer ikke et sekund på at vi søkte på jobben, og er veldig takknemlig som har fått denne muligheten. Vi håper alle har kost seg like mye som vi har i sommer! Takk for nå!

Tiril og Aase marie bilde sammen.jpg

  • Publisert: 20.08.2020
  • Av: Aase Marie Lund Evensen og Tiril T. Fosen
  • Foto: Aase Marie Lund Evensen og Tiril T. Fosen

Del saken