Vi søker arrangør av NM i speiding 2019

Har dere lyst til å ta imot hundrevis av speidere som skal kjempe om å bli Norges beste i speiding sommeren 2019? Nå har dere muligheten!

Norgesmesterskapet i speiding holdes fortrinnsvis tredje helg i juni, og Speidernes fellesorganisasjon søker teknisk arrangør for arrangementet i 2019. Kretser og/eller grupperinger fra begge forbund – f.eks. 3-4 større speidergrupper eller nettverk – oppfordres til å søke. Det forutsettes at arrangørstaben settes sammen av ressurser fra begge forbund.


Motiverende og engasjerende
NM i speiding skal være motiverende, engasjerende og inspirere patruljene til mest mulig speiderfaglig kompetanse, og arrangementet skal synliggjøre norsk speiding. Arrangementet skal:

  • Bidra til å oppnå formålene til Norges KFUK-KFUM-speidere og Norges speiderforbund.
  • Bidra til vennskap mellom patruljer og mellom ledere på tvers av forbund og geografi.
  • Gi opplevelser som motiverer til videre innsats i speideren.
  • Gi deltakende patruljer utfordringer i speiderkompetanse på en slik måte at det kan kåres en norgesmester i speiding.

Rammen for arrangementet og aktivitetene mellom konkurransene anses som like viktig som oppgavene og selve konkurransen. Arrangementet skal være attraktivt for alle deltakende patruljer. Selve norgesmesterskapet følger et nærmere spesifisert reglement der øvelser og poenggivning er beskrevet.

I mandatet for NM i speiding 2019 finner du mer informasjon om krav til gjennomføring av arrangementet. Se også nmispeiding.no for mer informasjon, eller ta kontakt med sekretariatet på nsf@speiding.no / tlf. 22 99 22 30 om du har spørsmål.


"Gulrota": to bonuspatruljer fra kretsen
De kretsene hvor NM i speiding blir arrangert får med to ekstra patruljer til mesterskapet, én NSF-patrulje og én KFUK-KFUM- patrulje!

Frist for å sende inn søknad er 16. april 2018, søknad sendes til: nsf@speiding.no.

  • Publisert: 22.02.2018
  • Av: Bendik Fjeldstad
  • Foto: Håkon Kristoffersen
  • NM i speiding

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen