Vi søker etter personer til å være i prosjektgruppe Nordic Young Spokesperson Seminar (unge talspersoner)

Til høsten skal det nordiske seminaret for Unge talspersoner arrangeres i Norge. Dato er ikke bestemt, men seminaret skal arrangeres en helg.

Hensikten med seminaret er å gi medlemmer i roveralder trening i å representere sine speiderforbund i ulike sammenhenger, foran kamera og mikrofon, i en paneldebatt, gjennom leserinnlegg og liknende. Gjennom motiverende og lærerike praktiske økter vil deltakerne øve seg på ulike måter å representere på. Relevant situasjonstrening og konstruktive tilbakemeldinger bidrar til at deltakerne etter seminaret kjenner seg trygge i sin rolle som unge talspersoner.

Seminaret vil samle unge mennesker fra hele Norden som vil lære å være unge talspersoner for sine speiderforbund. Vi søker etter personer til en prosjektgruppe for å arrangere seminaret – både teknisk og faglig innhold. Dermed er vi ute etter både deg som har kommunikasjonskompetanse (film, journalistikk, retorikk, kroppsspråk m.m.) og liker å formidle denne til andre, og deg som har sansen for å bidra med det praktiske i forbindelse med et slikt arrangement.

Synes du dette er interessant, send e-post til Norges speiderforbund ved btd@speiding.no

Søknadsfristen er 15. april.

• Publisert: 16.03.2018
  • Av: Bendik Fjeldstad