Vil du være med og arrangere Explorer Belt i 2020?

På Explorer Belt reiser 2-3 rovere sammen på en ti dagers haik i et annet land i Europa. Vil du være med på å skape spennende europeiske eventyr for andre rovere?

HVA

Explorer Belt er en ekspedisjon til et annet land i Europa for rovere over 16 år. Ekspedisjonen består av en haik på totalt 200 kilometer i ti dager og i tillegg blir det kulturelle opplevelser noen dager etter haiken. Haiken gjennomføres i et ukjent område av lag på to-tre rovere. Dersom både haiken og forhåndsoppgavene blir godkjent i henhold til reglementet, får deltakeren Explorer-beltet.

HVORFOR

Formålet med Explorer Belt er at deltakerne skal oppleve, bli kjent med og få kunnskaper om landet der ekspedisjonen arrangeres. Explorer Belt skal hjelpe deltakerne til økt respekt og toleranse for andre mennesker, sin egne og andres kultur.

Før avreise må deltakerne ha gjort en forberedelsesoppgave som skal sette dem i stand til å nå de mål som er satt for ekspedisjonen. Hoveddelen av ekspedisjonen er en haik over flere dager hvor deltakerne selv har lagt opp sin rute.

SKAP OPPLEVELSER FOR ANDRE

Speidernes fellesorganisasjon søker nå etter prosjektleder og prosjektgruppe som vil være med å planlegge og arrangere Explorer Belt 2020. Er dette noe for deg så send en søknad på epost, hvor du forteller litt om deg selv og din motivasjon for å bli med som arrangør.

Søknad en sendes til Bodil Tærud Day, innen 1. april 2019.

Explorer belt.jpg

Klassisk middag Foto Magnhild Hummel.jpg

  • Publisert: 08.02.2019
  • Av: Geir Storli Jensen
  • Foto: Tor-Erik Holt Paulsen
  • Explorer Belt rover
Avdelingsleder program og lederutvikling
Bodil Tærud Day
Telefon: 932 07 010

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen