Speiderstyret

Speiderstyret står for ledelsen av speiderforbundet. Styret fatter vedtak i alle saker som ikke spesielt er tillagt et annet organ, eller som ikke er av så stor viktighet at Speidertinget bør ta avgjørelsen.

Foto: CF Salicath

Protokoller fra Speiderstyret

Her finner du protokoller fra Speiderstyrets møter:

Protokoller fra Arbeidsutvalget

Speiderstyrets arbeidsutvalg (AU) jobber på mandat fra Speiderstyret. Her finner du protokoller fra arbeidsutvalget:

Speidersjef
Håvard Djupvik
Telefon: 934 99 325
  • Medlem av arbeidsutvalget
  • Speidernes fellesorganisasjon (SPF)
  • Representant til generalforsamling i Speider-sport
  • Speidermuseet representantskap
  • Kontaktperson for Komité speiding, Eiendomskomiteen, Nettverk for radiospeiding, Frivillighet Norge og Speidernes beredskap
Visespeidersjef
Birgitte Schiøll Heneide
Telefon: 917 58 761
  • Kontaktperson for Vestfold krets og Follo krets
  • St. Georgs Gildene, Speidermuseet (vara), Speidernes fellesorganisasjon (SPF)
Peer-Johan Ødegaard
Telefon: 942 79 872
  • Medlem av arbeidsutvalget
  • Kontaktperson for Salten og Helgeland krets, Nord-Troms krets, Vesterlen krets og Hålogaland krets
  • Landsleir 2021
Ane Nørstebø Laache
Telefon: 954 81 312
  • IC WAGGGS
  • Nettverk for mangfold og inkludering, Speidernes fellesorganisasjon (SPF), Speidermuseet representantskap (vara)
  • Kontaktperson for Sunnmøre krets, Tele-Busk krets, Grenland krets og Østre Østfold krets
Eirik Ulltang Birkeland
Telefon: 481 15 535
  • IC WOSM
  • Internasjonal komite, eiendomskomiteen, Speidernes fellesorganisasjon (SPF).
  • Kontaktperson til Romsdal og Nordmøre krets, Ryvarden krets, Hordaland krins, Vestmarka krets, Øvre Buskerud krets, Oslospeiderne, Fredrikstad krets, Trøndelag krets og Romerike krets
Silje Kroken
Telefon: 936 50 905
  • Kontaktperson for Sjøspeiderne, Nettverk for kommunikasjon, Speider- og Roverforum og LNU.
  • Kontaktperson for Hedmark krets, Gudbrandsdal krets, Vestoppland krets, Sørlandet krets, Sogn og Fjordane krets og Aust-Agder krets.
Svein Harald Gunnes
Telefon: 930 29 633
  • Økonomioppfølging
  • Nettverk for friluftsliv, Draktreglement-komiteen, Jamboree 2023
  • Norsk Friluftsliv, Speidermuseet, Studieforbundet Natur og Miljø, Forum for Natur og Friluftsliv.
  • Kontaktperson for Blå Kors speidere, Frelsesarmeens speidere, Frikirkens speiderkorps, Metodistkirkens speiderkorps og Misjonskirken speiderkorps.