Fjellfriskt på Solstølen

Solstølen ligger på nøyaktig 1 000 meters høyde i flott fjellterreng, og egner seg godt til friluftsaktiviteter som bading og fisking i Sløddfjorden eller i vannene innover fjellet, sykling langs Rallarvegen og vandring eller skigåing på fjellet.

Solstølen er også velegnet som base for friluftskurs eller lederkonferanser og planleggingshelger. Det er både lerret og flipovertavle på hytta. Terrenget på fjellet er delvis krevende, men samtidig sikkert, og byr på gode telt- og snøhulemuligheter.

Solstølen har sengeplass til 17 personer. Det er en hyggelig stue, soverom i ulike størrelser og fult utrustet kjøkken, og en frostfri kjeller under kjøkkenet til oppbevaring av mere mat. Det er både innlagt toalett/dusj og utedo på Solstølen. Hytta oppvarmes med strøm og ved. Det er innlagt vann og avløp på hytta, samt varmtvann. Ønsker dere å ha leirbål ute, må dere selv ha med ved til dette. Leirbål brennes på leirbålsplassen. 2 kanoer med årer/vest ligg klar til bruk på hytta.

Utleie og priser

Solstølen leies ut til både medlemmer av Norges speiderforbund og ikke-medlemmer til hyggelige priser. Se egen prisliste for detaljer om leiepriser. For booking, se bookingsiden.

Foto: Iver Gjendem.