Nye eventyr på Tredalen

Tredalen ligger ved sjøen, på Spjærøy i Hvaler kommune, og egner seg til både land- og vannaktiviteter, for eksempel pionering på eiendommen, utflukt i Ytre Hvaler nasjonalpark, bading, fisking og padling i Asmalsund eller i andre bukter eller sund rundt i skjærgården.

Tredalen er også velegnet for små møter og mindre kurs.

Tredalen har kapasitet til 30 personer som overnatter inne, og 270 personer som overnatter ute i egne telt. Det er tre bygninger og to leirplasser på leirstedet som kan leies enkeltvis eller samlet.

Hovedhuset har helt nytt kjøkken og nytt bad med vannklosett og dusj (begrenset varmtvannskapasitet), en stue, en spisestue og to soverom i første etasje, og to soverom og en sovesal i andre etasje. Hovedhuset har plass til 18 personer som overnatter inne. Hovedhuset har elektrisitet og innlagt vann.

Rødstua har et kjøkken, en stue og et soverom i første etasje og et soverom i andre etasje. Rødstua har plass til 8 personer som overnatter inne. Rødstua har elektrisitet. Det er oppstilte toalettkabiner med vannklosett utendørs på Tredalen i sommerhalvåret.

Cabin har kjøkken, stue og soverom i et. Cabin har plass til 4 personer som overnatter inne. Cabin har ikke elektrisitet, men har kokeplater og kjøleskap på propan. Det er oppstilte toalettkabiner med vannklosett utendørs på Tredalen i sommerhalvåret.

Piratsletta er den nordligste leirplassen med plass til 150 personer i telt, mens Squawfield er den sørligste leirplass med plass til 120 personer i telt.

Tredalen har i tillegg en fin brygge med plass til fire båter. Det er mulig å leie båt, kanoer og kajakker på leirstedet.

Tredalen har innlagt vann, både i hovedhuset og i vannposter utdørs. Det er ikke nødvendig å ta med drikkevann. Det er ved til ovn inne på hyttene om vinteren. Ønsker dere å ha leirbål, må dere finne ved på området, eller selv ta med ved. Det er egne bålplasser til leirbål ved Rødstua og Cabin.

Om du vil se hvordan eiendommen og områdene ser ut, kan du gå inn på linken til høyre på siden "Se Tredalen" på speiderstier.no. Der kan du navigere deg rundt på et kart hvor du ser 360-graders bilder fra leirstedet.

Utleie og priser:

Tredalen leies ut til både medlemmer av Norges speiderforbund og ikke-medlemmer til hyggelige priser. For informasjon om priser, se bookingsiden.

Leirplass er inkludert vaskevann, utedo og sted for oppbevaring av mat.

Foto: Hermann Franer.