Meny

Programmerkene

Speidere som arbeider aktivt med målene innen de fem programområdene, kan gjøre seg fortjent til programmerker. Programmerkene heter det samme som programområdene: Friluftsliv, Samfunnsengasjement, Vennskap, Kreativitet og Livskvalitet.

Programmålene er like for alle enhetene, men jo eldre speidere er, desto mer må de gjøre for å få programmerker. Se beskrivelsen i aldersfanene nedenfor.

Aktiviteter som bidrar til å nå programmål, finner du i Speiderbasen. Bruk filterne for å søke deg frem til riktig alder og programområde.

Programmerker

Dette er en kort oversikt over programmerkene (uten delmål og aktivitetssøk). Du finner en detaljert beskrivelse av programmerkene under aldersmenyene.

Hvordan synes du alderseksemplene for bevere fungerer? Er formuleringene forståelige? Er omfanget passe? Gi oss en tilbakemelding.

Hvordan synes du alderseksemplene for småspeidere fungerer? Er formuleringene forståelige? Er omfanget passe? Gi oss en tilbakemelding.

Hvordan synes du alderseksemplene for stifinnere fungerer? Er formuleringene forståelige? Er omfanget passe? Gi oss en tilbakemelding.

Hvordan synes du alderseksemplene for vandrere fungerer? Er formuleringene forståelige? Er omfanget passe? Gi oss en tilbakemelding.

Hvordan synes du alderseksemplene for rovere fungerer? Er formuleringene forståelige? Er omfanget passe? Gi oss en tilbakemelding.

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen