Speiderbasen

Oppdatering: I uke 38 og 39 jobbes det med utvikling og forbedring i Speiderbasen. Hovedfokus er å bedre søkefunksjonaliteten, samt utbedre problemer i Internet explorer. Til det blir bedre anbefaler vi å bruke filtere for å finne fram til aktiviteter.

Velkommen til Speiderbasen – speidernes egen aktivitets- og kunnskapsbase på nett. Her finner du merker, tips til aktiviteter og fagstoff som du kan bruke når du planlegger speideraktiviteter.

Når du trykker på forskjellige kategorier, gjennomføres det et ekskluderende søk. Det betyr at jo flere kategorier du markerer, jo færre treff du vil få. Hvis du for eksempel trykker på Stifinner, høst og Leirbål, vil du kun få opp aktiviteter som "matcher" alle disse tre kategoriene.

Sorter:

Viser 1 til 10 av 1420 treff
Utfordringen - merke rover

Utfordringen - rover

I begynnelsen av hvert semester ønsker Norges speiderforbund at alle rovere skal gi seg selv en personlig utfordring. Hensikten med utfordringen er at du skal få øvelse og erfaring med å sette egne mål, arbeide for å nå disse, vurdere måloppnåelse, og så sette deg nye mål igjen.

Tenkedagshilsen 2017

Les tenkedagshilsen fra speidersjef May-Britt Roald og landssjef i Norges KFUK-KFUM-speidere Anders Østeby.
Tenkedagen 2017

Tenkedagsmateriellet for 2017 fra Wagggs oversatt til norsk.

Strikk en speiderlue

"There Ain't No Flies on Us!"

Engelsk ropekonkurranse.

Romaniamerket - speiderprosjekt

Romania er et av satsningsområdene til MSK. Vi har derfor lansert Romaniamerket

40 til 0 på 15 minutter!

En lek som går ut på at alle skal telle fra 40 til 0, uten kontakt og uten å si et tall samtidig. Dette er en kjempemorsom lek som fungerer som et utrolig bra tidsfordriv!

Ku og Låve

En morsom lek for alle, hvor du må både tenke og være kjapp.

Lys-telegraf

Målet er å lage en telegraf som sender lyssignaler ved hjelp av en lyspære, batteri, spiker og litt ledning.

Brannskader med Star Wars ramme

Behandling av brannskader, bruker Star Wars for å illustrere og vekke interesse.

Camp Villmark