<link rel="stylesheet" href="styles.css">

Godisfabrikken - kokoskonfekt

Oppskrift på kokoskonfekt.
Hvorfor

Et alternativ til bålkos. :-)

Bidrar til følgende mål
  • F-4Tilegne deg kunnskap om mat på tur, og få erfaring med matlaging på ulike varmekilder.
  • K-7Få erfaring med bruk av arbeidstegninger, oppskrifter og planleggingsverktøy
Utstyr

– bolle – sleiv – brett Ingredienser: – 300 gr melis – 300 gr kokos – 1 ½ ss smør – 1 eggehvite – konditorfarge

Fremgangsmåte
  1. Melis og 2/3 av kokosen røres med eggehviten til en fast deig.
  2. Del massen i flere deler, slik at det blir en hvit del og en farget.
  3. Trill alt til små kuler og rull til slutt i kokos.
  4. Spis og kos dere. :-)
Referanser

Har blitt brukt som skogvokteraktivitet på Ingelsrud.

  • Publisert: 20.11.2009
  • Forfatter: Skogvokterne i NSF
  • Mat
  • Digitalt
  • Stifinner
  • Vandrer
  • Rover
  • Friluftsliv
  • Kreativitet
  • Vår
  • Sommer
  • Høst
  • Vinter
  • Aktivitet
  • Fagstoff
  • 60 - 90 min
  • Ute
  • Inne

Våre samarbeidspartnere

Frivillighet Norge
Flyktninghjelpen logo
LNU logo
Norsk friluftsliv
Stena Recycling
Tufte Wear