Kokk

Fordypningsmerke "Kokk" for flokk.
Hvorfor
For å lære å lage forskjellige middagsretter.
Bidrar til følgende mål
  • K-7 Få erfaring med bruk av arbeidstegninger, oppskrifter og planleggingsverktøy
  • K-8 Få øvelse og kunnskap innen bruk og vedlikehold av ulike redskaper.
Fremgangsmåte
  1. Lag omelett.
  2. Lag tacomiddag.
  3. Lag en fiskemiddag, eksempelvis med laksefilet.
  4. Lag en gryterett, eksempelvis lapskaus.
  • Publisert: 18.12.2015
  • Forfatter: NSF
  • Nevenyttighet

Del saken

  • Småspeider
  • Kreativitet
  • Vår
  • Sommer
  • Høst
  • Vinter
  • Fordypningsmerke
  • 90 min +++
  • Inne
  • Ute

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen