Primitiv mat

Fordypningsmerket «Primitiv mat» for flokk.
Hvorfor
For å lære å lage enkel mat på bål.
Bidrar til følgende mål
  • F-4 Tilegne deg kunnskap om mat på tur, og få erfaring med matlaging på ulike varmekilder.
Fremgangsmåte
  1. Vis at du kan bygge opp et sikkert bål og få fyr på det.
  2. Kok eller stek en rett på bål.
  3. Lag pinnebrøddeig og stek pinnebrød på bål.
  4. Finn noe spiselig i naturen og spis det.
  5. Lag dessert over bål.
  • Publisert: 14.05.2008
  • Forfatter: NSF
  • Mat

Del saken

  • Småspeider
  • Friluftsliv
  • Vår
  • Høst
  • Vinter
  • Fordypningsmerke
  • 90 min +++
  • Ute

Våre samarbeidspartnere

Camp Villmark
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen