Primitiv mat

Fordypningsmerke "Primitiv mat" for bevere.
Bidrar til følgende mål
  • F-11 Tilegne deg kunnskap og erfaring innen forebygging av skader og ulykker.
  • F-4 Tilegne deg kunnskap om mat på tur, og få erfaring med matlaging på ulike varmekilder.
Fremgangsmåte
  1. Vis hvordan man griller mat på bål på riktig måte, og vit hvorfor man ikke skal svi maten.
  2. Skrell/kutt opp ingredienser til en middagsrett på tur, for eksempel til grønnsakssuppe.
  3. Vær med på å rydde opp etter matlagingen og vit hva man kan gjøre med matrestene og avfallet.
  4. Vær med på å lage og spise dessert laget rett på glør, for eksempel muffins i appelsinskall eller banan med sjokolade.
  • Publisert: 02.11.2018
  • Forfatter: NORGES SPEIDERFORBUND
  • Mat

Del saken

  • Bever
  • Friluftsliv
  • Vår
  • Sommer
  • Høst
  • Vinter
  • Fordypningsmerke
  • 90 min +++
  • Ute

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen