Støtt oss!

Speiderarbeidet drives av engasjerte og dedikerte frivillige, men vi trenger gode støttespillere. Du kan hjelpe oss å nå enda flere barn og unge med et godt og meningsfylt tilbud.

Enkeltgaver

Vi setter stor pris på dine gaver, som bidrar til mer speiding og aktivitet. Vi er takknemlige for gaver, både lokalt i speidergruppene, og på nasjonalt nivå.

Om du ønsker å bidra med en gave kan du benytte kontonummer 8101.22.94239.

Du kan gi hele støtten til alle speidergruppene og speiderarbeidet i Norges speiderforbund, eller du kan velge at din støtte skal øremerkes arbeidet i en spesiell speidergruppe. Merk gaven med "nasjonalt" eller "navn på speidergruppe". Om du ønsker en annen fordeling gir du beskjed om det. Om du har spørsmål kan du kontakt med oss på nsf@speiding.no, eller på telefon 22 99 22 30.

Innsamlingsaksjon på Facebook
Med denne lenken kan du enkelt opprette en innsamlingsaksjon for Norges speiderforbund. Del den med venner og støttespillere og oppfordre dem til å hjelpe deg med å samle inn penger på Facebook. 
https://www.facebook.com/fund/speiding/

Testamentariske gaver
Norges speiderforbund er takknemlige overfor alle som ønsker å gi en testamentarisk gave. En testamentarisk gave består i at du setter av en gave i testamentet ditt til Norges speiderforbunds aktivitet for barn og unge. En gave som ikke koster noe nå, men som kan bidra til mer speiding og aktivitet, etter du selv har gått bort. Du kan velge å testamentere et beløp eller en prosent av boet etter alt annet er gjort opp.

For at din arv skal gå til ditt ønskede formål må du sørge for at det står i ditt testamente. Testament er et dokument som er opprettet i bestemte former, og gjennom et testament kan du sørge for at det du etterlater deg blir fordelt slik du ønsker det. I testamentet bestemmer testatoren hvem som skal arve ham eller henne, og hva de skal arve. Testamentet er bare gyldig når det ikke er i strid med arvelovens bestemmelser for form og innhold. Det er ikke et krav at et testament utarbeides i samarbeid med en advokat, men det er anbefalt for å få alt riktig. Testamentariske gaver til ideelle organisasjoner er unntatt arveavgift, uansett hvor stor arven måtte være.

Ta gjerne informasjon oss på e-post nsf@speiding.no, eller ring oss på telefon 22 99 22 30.

Del saken

Våre samarbeidspartnere

Studieforbundet natur og miljø
Flyktninghjelpen
Frivillighet Norge
LNU logo
Norsk friluftsliv
Vitensenterforeningen