Rekruttere speidere og ledere

Speiding når flere! Det er plass til mange flere i speideren, og på denne siden finner du tips til verving og materiell du kan bruke for å få flere speidere til gruppa.

Speiding er så bra at flere bør få muligheten til å være med. Så enkelt kan vi begrunne hvorfor hver speidergruppe bør verve medlemmer. Men gjør dere det i deres speidergruppe? Får flere sjansen til å være med? Hvordan ser speidergruppa ut i dag? Hvorfor ser den ut som den gjør i dag? Hvordan vil dere at den skal se ut neste år? Hvordan vil dere at den skal utvikle seg? Hvordan når dere dit? Hvilke utfordringer finnes på veien?

Jo flere og tydeligere svar dere har på disse spørsmålene, desto lettere er det å lykkes med rekrutteringen.

Camp Villmark