Speideraksjonen

I april setter speidere over hele landet i gang med innsamlingen til Speideraksjonen 2017.

Som i fjor varer Speideraksjonen i hele april, gruppene velger selv tidspunktet som passer. Pengene vi speidere samler inn til årets aksjon går til Flyktninghjelpens arbeid i Uganda for barn og unge som har flyktet fra den brutale borgerkrigen i Sør-Sudan. Mer om Speideraksjonen kommer i Speideren #1 og på denne siden.

Bestill materiell til Speideraksjonen 2017.

Gi ditt bidrag ved å Vippse en valgfri sum til 89543, eller sett inn penger på speideraksjonskonto: 8101 0758 424.

Her finner du aksjonsfilmen for Speideraksjonen 2017

Filmen er laget av speider Silje Kroken. Aksjonsfilmer fra tidligere år finner du på Youtube.

Se film om hvordan du bretter tranen. Tranen kan du laste ned under "Dokumenter" eller klippe ut fra Speideren #1.

Camp Villmark