Speideraksjonen

I april setter speidere over hele landet i gang med innsamlingen til Speideraksjonen 2018.

Som i 2017 og 2016 varer Speideraksjonen i hele april, gruppene velger selv tidspunktet som passer. Pengene vi speidere samler inn til årets aksjon går til Flyktninghjelpens arbeid i Uganda for barn og unge som har flyktet fra den brutale borgerkrigen i Sør-Sudan. Mer om Speideraksjonen kommer i Speideren #1 og på denne siden.

Gi ditt bidrag ved å Vippse en valgfri sum til 89543, eller sett inn penger på speideraksjonskonto: 8101 0758 424.

Her finner du aksjonsfilmen for Speideraksjonen 2017. Filmen er laget av speider Silje Kroken. Film og materiell for Speideraksjonen 2018 vil komme i god tid før Speideraksjonen 2018. Aksjonsfilmer fra tidligere år finner du på Youtube.

Camp Villmark