<link rel="stylesheet" href="styles.css">

Kreativitet

Månedens aktiviteter skal bidra til å utvikle og lære speiderne å bruke sine sanser, mentale og kreative evner, ferdigheter og kunnskaper til å løse varierte utfordringer og oppgaver.

Dette skjer i juni:

• Sommeravslutning
  • NM i speiding
  • Sommerleir

AKTIVITETSFORSLAG FOR JUNI

Nedenfor finner du ideer til aktiviteter som passer å gjøre denne måneden, inndelt etter målgruppe.

Aktivitetsforslag for bevere

Aktivitetsforslag for flokk

Aktivitetsforslag for tropp

Aktivitetsforslag for rovere

1. Ideer og ønsker til neste speiderår

2. God kommunikasjon, synliggjøring av speidergruppa

Fagstoff:

Hjelpemidler for ledere

Hjelpemidler til speiderprogrammet

Rekruttering og synlighet og nye speidere i patruljen

01.06.2023HUSK: Bestille rekrutteringsmateriell og planlegge høstens rekrutteringstiltak

Bestill vervemateriell: https://speiding.no/verktoykassa/grupper/kommunikasjon-synlighet-og-rekruttering/bestill-vervemateriell

Vervemateriell kan bestilles hele året.

04.06.2023LES: Gruppeposten

Gruppeposten sendes ut til alle gruppestyremedlemmer månedlig, den første søndagen i hver måned.

Her får du med deg alle frister, nyttig og viktig info fra forbundet. E-posten er ment som en hjelp for deg som er gruppeleder for å holde styr på oppgavene dine og ikke gå glipp av viktige frister.

11.06.2023LES: Nyhetsbrev 16+

Norges speiderforbund sender ut et nyhetsbrev på e-post en gang i måneden til alle medlemmer fra 16 år (hvis ikke de har reservert seg mot dette på sin profil i medlemssystemet Min speiding). Nyhetsbrevet gir nyttig informasjon om aktuelle tilbud, kurs, arrangementer, prosjekter osv, noen tips, og annet nytt.

20.06.2023God sommer!

... enten du skal på speiderleir eller ikke. Nyt god sommerdager og ta en velfortjent pust i bakken!

Flere tips / mer å gjøre

I speiderbasen kan du søke etter blant annet fagstoff og flere aktiviteter. Tilpass søket ved å legge til filtere på høyse side, da vil du kunne søke etter for eksempel spesifikke aktivieter i din aktuelle enhet.

Flere tips / mer å gjøre
Forrgie månedAlle månedstemaerNeste måned