Økonomi og administrasjon

På denne siden har vi samlet informasjon som kan hjelpe gruppa, kretsen eller korpset å bygge et inkluderende miljø og et godt samarbeid.

Finn hjelpemidler innen temaet eller les tips til hvordan dere kan jobbe med dette området.

Relevante sider:

Medlemshåndtering

Min speiding

Dra fingeren over tabellen for å scrolle

Ønsker dere å komme i kontakt med noen som har erfaring med disse temaene? Trenger dere hjelp til å vurdere egen situasjon og finne gode tiltak? Eller har dere gode erfaringer eller hjelpemidler dere vil dele med andre?

Send oss en forespørsel

I fanene ser du alle relevante hjelpemidler og best practice innen temaet. Vi både legger ut nytt og oppdaterer gammelt materiell.

Tegnefilmer:

Rutiner i en speidergruppe